Voltaic i Minguet aposten conjuntament per la mobilitat sostenible amb la instal·lació del seu primer punt de recàrrega per a VE

Comparteix aquesta publicació

Voltaic i Minguet aposten conjuntament per la mobilitat sostenible amb la instal·lació del seu primer punt de recàrrega per a VE

Voltaic, empresa especialitzada en energies renovables, i Minguet, empresa dedicada al món del transport, uneixen forces per avançar cap a la mobilitat sostenible i descarbonitzada amb la instal·lació d’un carregador per a vehicle elèctric a l’estació de servei de Minguet ubicada a la seva seu central: Ctra. de la Canya, 115 d’Olot (Girona).

Jonathan Sielva, CEO i Fundador de Voltaic, explica que “és indispensable que les empreses uneixin forces i col·laborin entre elles per tal d’impulsar el tant necessari canvi cap a les energies verdes i respectuoses amb el medi ambient. Per a Voltaic és un honor i ens il·lusiona acompanyar a empreses amb una llarga trajectòria com Minguet Transports en la seva transició energètica”.

El punt de recàrrega instal·lat és Ingeteam, marca especialitzada en la conversió d’energia elèctrica amb 80 anys d’història en el sector. Concretament s’ha instal·lat el model d’última generació DC RAPID 60 que proporciona una càrrega ràpida, de 60 kW, molt eficient que permet als vehicles elèctrics maximitzar el seu temps a la carretera i minimitzar les interrupcions.

Aquest carregador ha estat dissenyat per a satisfer els més alts estàndards de qualitat i prestacions referent a gestió de potència, comunicacions, fiabilitat i eficiència. A més, el seu disseny és usable, fàcil i lleuger d’utilitzar i accessible per a persones amb mobilitat reduïda. 

Tots aquells usuaris que disposin de vehicle elèctric ja poden fer ús del nou carregador de dilluns a diumenge durant les 24h a l’estació de servei verda de Minguet.

Fa uns mesos Voltaic també va dur a terme la instal·lació fotovoltaica a la coberta de Transports Minguet. Una instal·lació d’autoconsum que ha permès cobrir part de la demanda energètica de l’empresa, provocant una reducció considerable a la factura de l’electricitat, a la vegada que contribueix a cuidar el planeta a través d’una energia verda i respectuosa amb el medi ambient.  




Comparteix aquesta publicació