Solatube Residencial

Milloreu la vostra llar amb Llum Natural, gràcies a solatube

Com funciona el solatube?

La sèrie Brighten Up de Solatube permet il·luminar amb llum natural qualsevol espai fosc dins de casa.

Distribuïdors Oficials del sistema d’il·luminació natural

Gràcies a la nostra col·laboració amb

La millor Tecnologia en captació

Els panells solars que col·locarem a la teva llar recolliran l’energia solar i la convertiran en energia elèctrica. Els panells es poden col·locar en la teulada, la façana o en una pèrgola, en funció de l’orientació de la teva residència.

A Voltaic et proposem la solució més òptima segons la teva situació perquè aconsegueixis produir el màxim d’energia possible.

  1. Consumeix l’energia que fabriques. La instal·lació solar fotovoltaica nodrirà les necessitats d’electricitat que tinguis a casa teva (llum, electrodomèstics, també si disposes de vehicle elèctric).

  2. Compensa l’energia que no consumeixis. L’energia generada per la teva instal·lació solar fotovoltaica que no necessitis es volcarà directament a la xarxa i la teva comercialitzadora t’ho compensarà en la factura de l’electricitat mensual.

  3. Bateries intel·ligents. Si la teva voluntat és deixar de dependre al el 100% de l’energia de la xarxa convencional, podem instal·lar bateries intel·ligents a casa teva que emmagatzemin l’energia que generesi no utilitzes, perquè la consumeixis més tard.

Diferents mides i formes per a diferents àrees

Solatube s’ofereix en diferents mides de lluernes tubulars (160 DS i 290 DS, tubs de ø25 i ø35 cm, respectivament) per adaptar-se a diferents aplicacions i espais. Disponibles en acabat circular i quadrat.

El model 160 DS (ø25 cm) està pensat per a la il·luminació d’espais de petites dimensions, com ara un bany o un passadís estret. El model 290 DS (ø35 cm) sol resultar ideal per a la il·luminació de qualsevol espai de la llar de més superfície.

Amb el model de ø25 cm hem il·luminat amb èxit espais amb un recorregut de fins a 8 m de tub reflectant. Amb el de ø35cm fins i tot es pot portar la llum del sol a més de 12 m de distància del punt de captació.

Màxim control de
la llum natural

El regulador de llum natural és un accessori opcional que permet controlar l‟entrada de llum natural al‟interior. Recomanable per a la il·luminació en dormitoris o zones de descans.

Il·luminació de dia, i de nit

L’anell LED és un accessori opcional que converteix el sistema Solatube en un llum eficient ‘2 en 1’ que ofereix llum natural durant el dia, i llum LED a la nit des d’un mateix dispositiu.

Filtres de llum càlida

El Solatube gràcies a la seva tecnologia Spectralight Infinity integrada als tubs permet fer arribar la llum natural a

Embellidors de fusta

L’embellidor de fusta permet una integració més gran del difusor en sostres de fusta o d’estil rústic.