Instal·lacions fotovoltaiques aïllades

Ser autosuficient energèticament en llocs aïllats és una realitat viable amb Voltaic!

Moltes persones creuen que l’autoconsum elèctric amb instal·lacions fotovoltaiques aïllades no està al seu abast pel simple fet de que les seves llars es troben a llocs apartats, en els que és complicat accedir a una conexió elèctrica amb la xarxa de distribució.

Aquest tipus d’instal·lacions aïllades no son cap impossible per a Voltaic, el contrari:Son un repte que volem assumir! 

Què defineix una instal·lació fotovoltaica aïllada?

Poden definir-se com a instal·lacions aïllades fotovoltaicas totes aquelles que fisicament no tenen cap opció possible de connectar-se a la xarxa general de distribució elèctrica, ja sigui de forma directe o a través d’una tercera instal·lació pròpia. Al ser imposible ejecutar esta conexión, hay que implementar un sistema que funciona con baterías y grupos de alimentación que permitan aprovechar la energía obtenida a través de la instalación fotovoltaica.

Amb aquest sistema que proposem des de Voltaic, és possible garantir el funcionamient i la disponibilitat d’energia els 365 dies de l’any. De no ser així, no podriem garantir al client el consum elèctric els dies més freds i amb menys hores de sol. Per a aconseguir-ho, seguim una premissa essencial: s’ha de dimensionar la instal·lació amb molta precisió. 

Voltaic es Premier Partner de

Coneix les ajudes per a implementar l’autoconsum a la teva empresa

Les instal·lacions fotovoltaiques aïllades combinen l’ús de panells fotovoltaics i bateries. Per una banda, els panells son els encarregats de captar l’energia solar i transformar-la en energia elèctrica aprofitable en l’àmbit de l’ús domèstic. Per altra banda, les bateries tenen la funció d’emmagatzemar l’energia amb l’objectiu d’abastir el domicili les hores que no hi ha sol. 

Encara que sembli una cosa nova, les instal·lacions fotovoltaiques aïllades son un sistema que compta amb anys de trajectòria en el cas d’ubicacions remotes de muntanya o d’accés complicat.

Equips imprescindibles per a montar una instal·lació fotovoltaica aïllada

La majoria dels elements son comuns a les instal·lacions fotovoltaiques convencionals, l’element principal que les diferencia és el generador auxiliar, que serveix en casos d’emergència, com per exemple, quan les bateries no tenen suficient energia emmagatzemada per a proveir les necessitats existents o quan s’encadenin molts dies seguits sense sol.

Si ara veus clar que una instal·lació fotovoltaica aïllada és la solució als teus problemes energètics, no ho dubtis i contacta amb Voltaic. Ens encarregarem d’estudiar, analitzar i dimensionar correctament la teva instal·lació perquè puguis gaudir de la teva llar de manera còmoda.

Pas a pas by Voltaic

Oferta personalitzada
Analitzem el consum anual, la localització de la instal·lació i l’orientació i inclinació de la teulada. A partir d’aquí dissenyem un projecte a mida per a cada client.
Tràmits
El nostre equip de Tràmits gestiona tota la documentació legal per a posar en marxa la instal·lació d’autoconsum.
Execució
Els nostres tècnics i instal·ladors porten a terme la instal·lació seguint estrictament tots els protocols de seguretat.
Posada en marxa
Una vegada finalitzada la instal·lació i fetes totes les comprovacions, configurem el sistema i donem accés al client.
Benvingut/da a l’autoconsum!
El client comença a gaudir dels beneficis de l’autoconsum: reducció de la factura de la llum, producció i consum d’energia renovable, contribució a la protecció del planeta, etc.
Monitorització
Realitzem la monitorització de cada instal·lació per tal de detectar qualsevol anomalia i poder donar una resposta ràpida i eficient.
Post-venda i manteniment
Estem en contacte amb el client per assegurar-nos que tot funciona correctament i oferim el nostre servei de manteniment per mantenir la instal·lació en bones condicions i assegurar una llarga vida útil.