Punts de recàrrega

A Voltaic som especialistes en la instal·lació de punts de recàrrega per vehicles elèctrics i híbrids.

A Voltaic apostem fermament per la descarbonització de la mobilitat convencional i així avançar cap a una societat més sostenible.

Per això, ens hem especialitzat en la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics i híbrids tant per a ús residencial com industrial.

A Voltaic treballem amb les millors marques de carregadors de vehicles elèctrics del mercat amb l’objectiu d’oferir la solució més adequada per a cadascun dels nostres clients.

Treballem amb els millors

Fez clic aquí per veure la cartera dels nostres projectes realitzats.

Control in situ i a distància de la teva instal·lació fotovoltaica

Si disposes d’un vehicle elèctric o híbrid i estàs interessat en rebre informació sobre un punt de recàrrega, contacta amb Voltaic i el nostre equip t’assessorarà i explicarà les diferents opcions. 

A Voltaic ens encarreguem de realitzar un estudi i definir el carregador més apropiat d’acord a les necessitats del client. Per fer-ho tenim en compte els següents elements: 

  1. El sistema elèctric de la instal·lació: monofàsic o trifàsic.
  2. La potència contractada per a la instal·lació
  3. Les dades tècniques del vehicle: capacitat de la bateria, consum mig per cada 100 km, l’autonomia del cotxe, etc. 


Analitzant aquestes dades, els nostres especialistes podem resoldre qüestions com quant trigarà la bateria a carregar-se completament, quines proteccions de tipus diferencial i magnetotèrmiques ha d’incloure, entre altres factors i oferir-te la solució sostenible més adient. 

Informació bàsica sobre un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

Un punt de recàrrega de vehicles elèctrics és una instal·lació connectada a la xarxa elèctrica que transporta electricitat al vehicle i serveix per a carregar tant vehicles elèctrics com híbrids. Aquests punts poden trobar-se en zones públiques o en habitatges privats.

Quins tipus de càrrega s’ofereixen en els punts de recàrrega?

Existeixen diferents modalitats de càrrega elèctrica per a vehicles:

Quins són els diferents tipus de connectors de vehicles elèctrics?

Depenent del model del cotxe i del tipus de recàrrega, els més usats són els següents:

Si vols informació sobre punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, contacta amb Voltaic i t’assessorarem, sense cap mena de compromís.