Sobre nosaltres

Voltaic és una empresa especialitzada en la fabricació i comercialització d’instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum que treballa amb la finalitat de proporcionar solucions d’energia renovable a llars i empreses.

El nostre compromís amb el medi ambient juntament amb el nostre esperit innovador ens permet estar sempre a l’avantguarda de les últimes tendències i tecnologies del sector. Això ens permet oferir solucions integrals adaptades a cada un dels nostres clients.

A més, treballem amb els estàndards més alts de qualitat i seguretat per oferir als nostres clients la millor experiència en termes d’eficiència, rendiment, durabilitat i garantia de les instal·lacions. A Voltaic t’acompanyem en tot el procés de la teva transició energètica.

Benvingut a Voltaic. Benvingut a l’autoconsum i a l’autoc consciència.

El nostre equip

Voltaic va néixer a Olot l’any 2020. Des de llavors, no hem deixat de créixer fins a convertir-nos en un referent en el sector de les energies renovables.

A Voltaic, més de 30 professionals compromesos amb el medi ambient i la sostenibilitat del nostre planeta treballem amb rigor i exigència per oferir la millor solució a cadascun dels nostres clients, acompanyant-los en tot el procés cap a la transició energètica.