Les instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic estan al tu abast

L’autoconsum no té secrets per a Voltaic, ja que tenim una àmplia experiència realitzant instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic tant per a particulars com per a empreses.

El nostre compromís amb l’autoconsum i la sostenibilitat és ferm i estudiem la casuística concreta de cada un dels nostres clients per oferir-los una instal·lació que s’ajusti completament a les seves necessitats reals.

Quin tipus d’instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic podem oferir-te?

Instal·lacions per a particulars

Si disposes d’un teulat en el qual pots instal·lar panells solars, a Voltaic podem ajudar-te. Dissenyem un projecte que s’ajusta a l’espai del qual disposes per col·locar plaques i a les teves necessitats de consum. Un projecte infradimensionat i sobredimensionat no és eficient ni eficaç i nosaltres velarem perquè això no passi.

Que estalvis des de la primera factura és el nostre objectiu i, si tens la sort de generar més energia de la que consumeixes, pots guardar-la per consumir-la en aquelles hores en les quals no hi ha sol. Fins i tot, si encara així et sobra energia, t’ajudem a fer que puguis vendre-la a la xarxa general i estalviar encara més.

Instal·lacions per a indústries

Tens una empresa que compta amb una coberta enorme i, a la vegada, les factures de la llum que reps són de quantitats importants? A què esperes per posar en marxa una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic aprofitant el teulat que tens a l’abast?

A més de reduir notablement el teu consum mensual de l’electricitat, les instal·lacions fotovoltaiques que dissenyem a Voltaic ofereixen un elevat rendiment i s’amortitzen de forma ràpida. Si tens qualsevol dubte al respecte, pots contactar amb nosaltres i t’explicarem de quina forma podries beneficar-te realitzant aquesta instal·lació en les teves cobertes.

Instal·lacions aïllades

Si l’autoconsum és l’única alternativa de la qual disposes per proveir la teva residència d’energia, ja que et resulta impossible connectar-te a la xarxa de subministrament convencional, a Voltaic estaràs en bones mans.

Comptem amb un equip de professionals àmpliament qualificat per dissenyar i executar aquest tipus d’instal·lacions.

Instal·lacions d'autoconsum fotovoltaic

Instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic i eòlic

La combinació d’aquests dos tipus d’autoconsum és cada vegada més freqüent i a Voltaic, sempre que els nostres estudis previs ho aconsellin, apostem per ells. I per què ho fem? La resposta és molt senzilla: perquè la combinació d’autoconsum d’origen fotovoltaic amb el d’origen eòlic permet obtenir energia ininterrompudament les 24 hores del dia.

FAQs