Especialistes en la instal·lació solar fotovoltaica de casa teva

A Voltaic som experts en instal·lacions solars fotovoltaiques per a llars, acompanyant els nostres clients en tot el procés de la seva transició energètica.

  • Definim i dissenyem la solució que més s’adadpti a les teves necessitats reals

  • Executem el projecte

  • Realitzem tots els tràmits legals requerits per a posar en marxa la teva instal·lació.

Comença el compte enrere per sumar-te a l’autoconsum i estalviar en la teva factura d’electricitat!

Uneix-te a l’autoconsum de la teva llar i comença a gaudir de tots els avantatges.

  • Estalvia en la factura de l’electricitat

  • Controla en tot moment la teva producció i despesa energètica

  • Produeix la teva pròpia energia verda, renovable i no contaminant.

  • Cuida el planeta i redueix la teva petjada mediambiental

¿Com funciona la instal·lació fotovoltaica de la teva llar?

Els panells solars que col·locarem a la teva llar recolliran l’energia solar i la convertiran en energia elèctrica. Els panells es poden col·locar en la teulada, la façana o en una pèrgola, en funció de l’orientació de la teva residència.

A Voltaic et proposem la solució més òptima segons la teva situació perquè aconsegueixis produir el màxim d’energia possible.

1

Consumeix l’energia que fabriques. La instal·lació solar fotovoltaica nodrirà les necessitats d’electricitat que tinguis a casa teva (llum, electrodomèstics, també si disposes de vehicle elèctric).

2

Compensa l’energia que no consumeixis. L’energia generada per la teva instal·lació solar fotovoltaica que no necessitis es volcarà directament a la xarxa i la teva comercialitzadora t’ho compensarà en la factura de l’electricitat mensual.

3

Bateries intel·ligents. Si la teva voluntat és deixar de dependre al el 100% de l’energia de la xarxa convencional, podem instal·lar bateries intel·ligents a casa teva que emmagatzemin l’energia que generesi no utilitzes, perquè la consumeixis més tard.

Quin equip conforma la instal·lació fotovoltaica de casa teva?

instal·lació solar fotovoltaica per a residències

A

PANELLS SOLARS
Son el punt de partida de qualsevol instal·lació d’autoconsum domèstica. Els panells estan col·locats de forma estratègica perquè els raigs del sol incideixin directament sobre ells i converteixin la radiació solar en energia elèctrica de corrent contínua.

B

INVERSOR
És el dispositiu encarregat de transformar l’energia contínua (generada en els panells) en energia alterna (la utilitzada a casa).

C

BATERIA
Encarregada d’emmagatzemar l’energia generada i garantir el subministrament elèctric les 24 hores del dia. L’ús de bateria és opcional i permet disposar d’energia durant les hores que ja no hi ha sol iaixí deixar de dependre, en menor grau, de l’energia de xarxa elèctrica convencional.

D

MESURADOR D’ENERGIA
Aquest equip s’encarrega de registrar la quantitat d’energia que la teva instal·lació fotovoltaica ha volcat a la xarxa convencional i la quantitat d’energia que has consumit provinent de la xarxa.

FAQs