Especialistes en la instal·lació solar fotovoltaica de la teva llar

A Voltaic som experts en instal·lacions solars fotovoltaiques per a habitatges, acompanyant-te en tot el procés de la teva transició energètica

  • Definim i dissenyem la solució que millor s’adapti a les teves necessitats reals

  • Executem el projecte

  • Realitzem tots els tràmits legals requerits per posar en marxa la teva instal·lació.

Comença el compte enrere per unir-te a l’autoconsum i estalviar en la teva factura de la llum!

Uneix-te a l’autoconsum de la teva llar i comença a gaudir de tots els avantatges

  • Estalvia en la teva factura de la llum

  • Controla en tot moment la teva producció i despesa energètica

  • Produeix la teva pròpia energia verda, renovable i no contaminant

  • Cuida el planeta i redueix la teva empremta mediambiental

Com funciona la instal·lació fotovoltaica de la teva llar?

Els panells solars que col·locarem al teu habitatge recolliran l’energia solar i la convertiran en energia elèctrica. Les plaques es poden col·locar al sostre, a la façana o en una pèrgola, en funció de l’orientació de la teva residència.

A Voltaic et proposarem la solució òptima segons el teu cas perquè aconsegueixis produir el màxim d’energia possible.

1

Consumiu l’energia que fabriqueu. La instal·lació solar fotovoltaica subministrarà les necessitats d’electricitat que tingueu a casa vostra (llum, electrodomèstics, fins i tot si disposeu d’un vehicle elèctric).

2

Compensa l’energia que no consumeixes. L’energia generada per la teva instal·lació solar fotovoltaica que no necessitis es vessarà directament a la xarxa i la teva comercialitzadora t’ho compensarà en la teva factura de la llum mensual.

3

Bateries intel·ligents. Si la teva voluntat és deixar de dependre al 100% de l’energia de la xarxa convencional, podem instal·lar bateries intel·ligents a la teva llar que acumulin l’energia que generes i no utilitzes, perquè la puguis consumir més endavant.

¿Qué equipo conforma la instalación fotovoltaica de tu casa?

instalación solar fotovoltaica para vivienda

A

PANELLS SOLARS
Són el punt de partida de qualsevol instal·lació d’autoconsum domèstic. Els panells estan col·locats de forma estratègica perquè els raigs del sol hi incideixin directament i converteixin la radiació solar en energia elèctrica de corrent continu.

B

INVERSOR
És el dispositiu encarregat de transformar l’energia contínua (generada pels panells) en energia alterna (la utilitzada a les llars).

C

BATERIA
Encarregada d’emmagatzemar l’energia generada i garantir el subministrament elèctric les 24 hores del dia. L’ús de bateria és opcional i permet disposar d’energia durant les hores en què ja no hi ha sol i així deixar de dependre, en menor grau, de l’energia de la xarxa elèctrica convencional.

D

MESURADOR D’ENERGIA
Aquest equip s’encarrega de registrar la quantitat d’energia que la teva instal·lació fotovoltaica ha abocat a la xarxa convencional i la quantitat d’energia que has consumit provinent d’aquesta xarxa.