Les instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic estan al vostre abast

L’autoconsum no té secrets per a Voltaic, ja que comptem amb una àmplia experiència realitzant instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic tant per a particulars com per a empreses.

El nostre compromís amb l’autoconsum i la sostenibilitat és ferm i estudiem la casuística concreta de cada un dels nostres clients per oferir-los una instal·lació que s’ajusti completament a les seves necessitats reals.

Quin tipus d’instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic podem oferir-te?

Instal·lacions per a particulars

Si disposeu d’un sostre on podeu instal·lar panells solars, a Voltaic us podem ajudar. Dissenyarem un projecte que s’ajusti a l’espai del qual disposeu per col·locar plaques i a les vostres necessitats de consum. Un projecte subdimensionat o sobredimensionat no és eficient ni efectiu, i vetllarem perquè això no passi.

L’objectiu és que estalvieu des de la primera factura, i si teniu la sort de generar més energia de la que consumeu, podeu emmagatzemar-la per consumir-la en aquelles hores en què no hi ha sol. Inclús, sí, tot i això, us sobra energia, us ajudarem a poder abocar-la a la xarxa general i estalviar encara més.

Instal·lacions per a indústries

Tens una empresa que compta amb una coberta enorme i, al mateix temps, les factures d’electricitat que reps són de quantitats importants? A què esperes per posar en marxa una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic aprofitant el sostre que tens a l’abast?

A més de reduir notablement el teu consum mensual d’electricitat, les instal·lacions fotovoltaiques que dissenyem a Voltaic ofereixen un alt rendiment i es recompensen de forma ràpida. Si tens qualsevol dubte a aquest respecte, pots contactar amb nosaltres i t’explicarem de quina manera podries beneficiar-te realitzant aquesta instal·lació a les teves cobertes.

Instal·lacions aïllades

Si l’autoconsum és l’única alternativa de la qual disposes per abastir la teva residència d’energia, ja que et resulta impossible connectar-te a la xarxa de subministrament convencional, a Voltaic estaràs en bones mans.

Comptem amb un equip de professionals àmpliament qualificat per dissenyar i dur a terme aquest tipus d’instal·lacions.

instalaciones de autoconsumo fotovoltaico

Instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic i eòlic

La combinació d’aquests dos tipus d’autoconsum és cada vegada més freqüent i a Voltaic, sempre que els nostres estudis previs ho aconsellin, apostem per això. I per què ho fem? La resposta és molt senzilla: perquè la combinació d’autoconsum d’origen fotovoltaic amb l’origen eòlic permet obtenir energia de forma ininterrompuda les 24 hores del dia.